divendres, 18 de novembre del 2011

IES Can Vilumara

Octubre/Novembre/2013

A l'Octubre i novembre de 2.013 hem realitzat els tallers "Àfrica en Imatges" i "Llaços que estrangulen", adreçats als cursos de 1r i 2n d'ESO, respectivament al centre educatiu IES Can Vilumara de l'Hospitalet de Llobregat.
En el primer taller, intentem deconstruir els estereotips sobre el continent africà que els mitjans de comunicació, la literatura i el cinema ens han inoculat, alhora que ens ha fet prendre consciència dels interessos ocults en la producció d'aquesta imatge.
Mentre que en el segon, hem après les alternatives creades per la societat civil a fi de fer front a les desigualtats comercials entre els països del Nord i del Sud, mitjançant estratègies que es fonamenten en el desenvolupament d'un comerç just, sostenible i equitatiu.

13/12/2012

  * La riquesa d'Àfrica *

Un any més l'alumnat de l'IES Can Vilumara de L'Hospitalet de Llobregat ha participat de la campanya Mira l'Àfrica. Les classes de 1r A, 1r B i 1r C, han realitzat el taller La riquesa d'Àfrica. Com sempre han demostrat els seus dots artístics i ens han expressat les seves opinions d'aquesta manera: 
Si voleu saber més de La riquesa d'Àfrica cliqueu la imatge

 18/11/2011

Els nois i les noies de l'IES Can Vilumara de 1r i 2n de la ESO s'han sumat a la campanya i han participat dels tallers de Llaços que estrangulen i La riquesa d'Àfrica.

Aqui teniu els vostres vídeos!

- 2n D - Llaços que estrangulen

- 2n E - Llaços que estrangulen

- 2n A i 2n C - Llaços que estrangulenCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada